måndag 5 juli 2010

sommarsnygg är så överskattat

hela Sverige har tydligen fantastiskt väder, den informationen kan inte ha gått någon förbi? det finns ju få saker som engagerar svenskar mer än vädret menar jag. speciellt om sommaren. herrejisses. vart man än vänder sig så är det väder väder väder. och det gäller naturligtvis att ha det finaste vädret och framför allt - att njuta mest av det. det är iskallt bag in box och picknick och stränder och hav och jordgubbar och en orgie i sol sol sol. folk kan inte sluta gotta sig i fint väder.

ja, och då känns det extra roligt att vakna idag och inse att jag förmodligen är den enda svensken som överlevde helgen utan tillstymmelse till solbränna*. för det tackar jag skugga och soleksem, tacktack.



* jojo, ni kanske är nöjda med er bränna nu gott folk. ni kanske känner er jättesnygga och inte alls sådär blekfeta och vintertrista. kul för er. men vänta bara. tids nog kommer det i kapp er. man har ju hört om solens effekter på lång sikt. om rynkorna. det betyder att ni kommer att sitta där på ålderns höst på hemmet alldeles bruna och rynkiga. medan min hy kommer att vara vackert porslinsvit och... tja, antagligen också rynkig? damn you tiden. damn you.

1 kommentar:

tant W sa...

haha...du e rolig du börje! du skulle vatt me i lördags, vi satt faktiskt mest i skuggan helatiden! sitter på skolan å får typ inte mkt gjort..kram på dig å megakram å massa gullegull på "Öw"!