torsdag 31 mars 2011

ja, det tillför ju lite färg till inredningen om inte annat

vi bor ganska pyttigt och samtidigt som jag har grav flyttångest (jag vill flytta! jag vill INTE flytta! jag vill flytta! jag vill INTE flytta!), så måste man ju längta lite efter ett... lekrum. det måste man allt.
eller så måste man bara börja gilla Lego som inredningsdetalj. funderar och återkommer.

4 kommentarer:

Lisa sa...

Låt mig säga så här: Det är inte säkert att legot stannar i lekrummet bara för att man har ett. Det kan lika gärna bo i vardagsrummet ändå, verkar det som. Skitkonstigt.

Ulrika sa...

Den kännslan bor hos mig också, mega ångest!!! och ändå är jag ute på hemnet flera gånger om dagen för att se om ngt nytt kommit in :)

fiaelia sa...

Lisa: verkligen! mycket konstigt! är det ett fabrikationsfel på legot kanske? eller lekrummet? för inte kan det vara de små sockerhjärtanen till ungar som på något vis kan ha ett finger med i spelet?

Ulrika: hittade the perfect house häromdagen. vår prisklass. vårt läge. vår stil. men så måste man tänka på att det blir en miljon procent dyrare + att vi måste genomföra en panikrenovering av köket innan vi är i stånd att byta upp oss. hmmm... kanske ska börja med köket nångång då?

Anonym sa...

These oakleys sunglasses are brilliant and prove to be wonderful for you while it makes you stand out of the crowd... oakley sunglasses sale