böckerna


Det ska vara roligt att räkna! 123 – cirkus på turné! är sifferbok på rim, som blir större ju längre du räknar. Den börjar med att cirkusdirektören hälsar välkommen och slutar med tolv kaniner som barnet kan trolla bort tillbaka ned i hatten. Följ med på cirkus och träffa cyklande björnar, gungande elefanter, hästar med plymer och akrobater i färgglada dräkter!

123 – cirkus på turné! ges ut av Ordalaget bokförlag och finns att köpa från september 2011. läs mer om boken på förlagets hemsida!

Boken går att köpa hos de flesta stora (och en del små) bokhandlare och på nätet kan du köpa dem på till exempel Adlibris här eller Bokus här eller CDON här. 123 – cirkus på turné finns också på Designtorget.

Vem bor...? och Vem låter...? är spänning för alla små busungar. Med hjälp av ledtrådar får barnen lista ut vem som finns på nästa uppslag - vem som bor i sitt eget skal eller vem som gal kuckeliku på taket. Vem som bor i ett hus eller skrattar i rutschkanan? En busunge, så klart!

Vem bor...? och Vem låter...? ges ut av Ordalaget bokförlag och finns att köpa från september 2011. läs mer om böckerna på förlagets hemsida!böckerna går att köpa hos de flesta stora (och en del små) bokhandlare och på nätet kan du köpa dem på till exempel Adlibris här eller Bokus här eller CDON här

Min första bok om vilda djur & Min första bok om tama djur är grafiska, färgglada pekböcker på rim. rimmen är korta för att bjuda in även småknattarna till en läsupplevelse, och jag skulle älska om ni läste dem med samma inlevelse som vi gör här hemma! 

Min första bok om vilda djur & Min första bok om tama djur ges ut av Ordalaget bokförlag och finns att köpa från och med mars 2011. läs mer om böckerna på förlagets hemsida!

böckerna går att köpa hos de flesta stora (och en del små) bokhandlare och på nätet kan du köpa dem på till exempel Adlibris här eller Bokus här eller CDON här. Min första bok om vilda djur finns också på Designtorget.

FÄRG- OCH FORMFEST! skrev Bokunge, OM VILDA OCH TAMA DJUR skrev Barnboksbloggen och HÄR hittar ni vad Vi Föräldrar tyckte.