torsdag 4 mars 2010

aj aj aj...

okej, jag kanske inte har södra Sveriges tuffaste låtlista på Spotify. och nä, jag kanske inte kan nynna nåt av den creddigaste artisten just nu. och detta påpekar gärna min Pojkvän, tydligen den store musikkännaren, gärna. därför meddelade han redan innan Barnets ankomst att HAN minsann skulle vara ansvarig för dess goda musiksmak. mina tjänster undanbads, vänligen men bestämt.

så, då kanske det vore på sin plats att analysera utfallet so far så att säga. hur har det gått egentligen?

och här skulle jag inte vilja linda in saker och ting, skräda orden. jag skulle vilja säga att det gått käpprätt åt helvete.

exhibit A: idag diggade Barnet stenhårt till någon slags eurodiscotechnoskit inne i en butik. inte okej.

exhibit B: Barnet var vaket när melodifestivalen började i lördags. ojojoj, vilken fest! den ena schlagern var festligare än den andra och det skrattades och dansades så strumporna flög. ganska sött, men vittnar det om att Barnet blivit någon slags finsmakare när det kommer till melodier? knappast.

exhibit C: mitt starkaste kort skulle jag säga. det finns nämligen en låt som får alltid får en extra liten medlem i doakören. en låt som ungen kan och alltid sjunger med i. det låter jajjajjaj, så fort det spelas upp till dans kan man säga.


I rest my case.

4 kommentarer:

Pia sa...

hahahaa... ni måste skicka Barnet på avgiftning!! ;))))

fiaelia sa...

Pia: och oss! det är inte alltid omgivningen är så förstående när man går och nynnar dansbandshits till höger och vänster... först: skitcoolt att Barnet "sjunger"! sen: det går INTE att sluta! hjälp!

Mormor sa...

Ja, ja, ibland får man en låt på hjärnan och då kan man inte sluta gnola. Ialla fall häftigt att Barnet sjunger med, och med rätt melodi också. Suveränt!!! Längtar att få höra den live.

fiaelia sa...

Barnets mormor: rätt melodi och rätt melodi... nu skulle jag ju inte direkt säga att det är fråga om något absolut gehör här, utan snarare om en slags fri tolkning. men rätt ord! (: