fredag 2 juli 2010

speciell speciell störning nr 4

gick totalt bananas på Polarn och Pyrets rea* i går. det är något med små, små, små kläder i regnbågens alla färger som gör att alla mina spärrar släpper. hejda mig den som kan när det radas upp ytte, pytte tröjor som ska täcka ytte, pytte magar och minsta, minsta byxorna som ska täcka minsta, minsta rumporna. har någon dessutom satt en röd prislapp på den lilla, lilla färgglada mössan suckar jag bara förtrollat och köper rubbet**.

barnklädesbutiker borde ha kodlås och taggtrådsstaket.
och rea-skyltar borde utformas trekantiga och i gult och rött.
så att man fattar att det är fara å färde menar jag.



* nej, 50%-skyltar går inte obemärkt förbi en västgöte, så redan där var jag körd kan man säga.
** men Ungen, ni ska se Ungen! som en karamell! full av klöver och hallonröda ränder och luftballonger och solsken. sockersöt i kvadrat!

2 kommentarer:

Emma sa...

Haha! Jo men det där med rea och västgöten i en... Jag gillar inte bara rea, utan får man en kupong för något tycker jag att det är toppen det också :)
Dock...måste jag erkänna att jag gillar rean, men blir ändå lite irriterad för att det är sådan hemsk oordning bland plaggen. Jag vill ju att kläderna ska vara nedsatta och att det ska vara ordning så man lätt hittar snygga plagg och i rätt storlek. Men man kan väl inte få allt va?!

Får vi se lite bilder på de färgglada plaggen kanske? Det här är ju trots allt en prisbelönt modeblogg :D

fiaelia sa...

Emma: HAHAHA, ska se vad jag kan göra åt saken. förstår att jag har ett rykte och förväntningar att leva upp till nu för tiden... ;) och härligt att det finns fler med orationellt beteende kring reor och kuponger (kuponger is da shit)... :)