tisdag 19 februari 2013

eder undertecknad anmäler sig härmed i forskningens tjänst!

äntligen! alla friska (peppar peppar och sådär) och på jobb alternativt förskola.
just nu ritar jag uppföljare till två pekisar. gillade idén att klämma in ett mindre projekt så länge jag är kollega med en bebis, men tja... kan vi prata om det här med den så kallade "amningshjärnan"? är det inte redan vetenskapligt belagt anmäler jag mig härmed som frivillig i forskningens tjänst. min man drygade i sin ungdom ut hushållskassan genom att knapra diverse saker och tappa blod för Astras räkning och jag känner att jag också vill bidra. behöver inga stora summor, men det hade varit skönt att få klarlagt att det här händer alla och är fullt normalt och kommer att gå över. ja? snälla? har suttit lite med färgkartor en stund nu. inte mäklat fred. bestämt styrräntor. byggt en rymdstation. bara försökt välja lite färger.

nu: *stirrar tomt framför mig med träningsvärk i hjärnan*

verkar lovande.
antagligen finns inte ens boken som medieform när jag är klar.

2 kommentarer:

Linda sa...

hahaha.
finns forskningsprojekt vill jag också vara med. hävdar å det bestämdaste att amningshjärna efter barn två övergår i ett permanent tillstånd.

Emma sa...

Min första tanke var att jag skulle kunna dra igång ett forskningsprojekt i det här ämnet. Vore kul med en doktorstitel liksom. Men sedan. Insikten. Min hjärna verkar inte riktigt heller ha återhämtat sig efter amningsdimman (hur lång tid ska det ta?). Förmodligen skulle jag göra mer nytta som studieobjekt än som undersökare.

Ser fram emot nya böcker dock. Du vet, träningsvärk bekämas med mer träning ;)