måndag 14 mars 2011

so far so good

dagis alltså; fina fröknar och bra stämning och levande ljus och roliga pysselhörnor och alla (plast)djur du kan tänka dig och bra schema och vilostund mitt på dagen (!) och en enligt ryktet fantastisk kokerska som bakar färskt bröd till mellis och jag bara: - när kan JAG börja?

3 kommentarer:

Linda sa...

Heja heja vilket härligt ställe!!
Varför ska vi vuxna ha sämre villkor för på våra arbetsplatser? JAG har inga plastdjur eller vilostund eller hembakat bröd...

Anonym sa...

Vad härligt att det fungerar så bra! Här ska vi skola in på dagis till hösten och lite gruvar man sig ju för hur det ska bli...

fiaelia sa...

Linda: ja, känns super! och jag känner mig förvisso lyckligt lottad när det kommer till kreativiteten i min arbetsmiljö (plastdjur hemskt välkomna!), men någon vilostund eller nåt hembakt bröd har jag då inte sett röken av... protest!

jmmix: ja, det är en stor lättnad när man känner att det funkar, känner förtroende för att man lämnar sitt barn till bästa tänkbara. önskar innerligt att min magkänsla ska visa sig stämma och håller tummarna för att ni hittar lika fint! tror (och hoppas!) att de är guldklimpar mest allihopa där ute!