fredag 21 maj 2010

jo, det är nu ni ska säga: - åååååhhh, göllegöllegöllegöll!

små färgglada skor*. blir man inte till sig i trasorna av det bör man ta mig sjutton gå i terapi.


* direkt från London. (ticke tick**) tack Awsome Aunt!
** nej, jag är inte galen, det är internt

6 kommentarer:

Mormor sa...

- åååååhhh, göllegöllegöllegöll! Helt otroligt söta och det måste de ju vara om de ska sitta på världens sötaste Barn. Jag blir då helt till mig i trasorna och mer ändå (så jag slipper terapin).

Barnets fars kusin sa...

Supersöta! Tittade på gula converse i den storleken nyss och tänkte på Otis! Kan förresten tipsa om en till sak. Hade jag varit något rikare hade jag redan köpt en ettårspresent till Otis. På mio finns världens coolaste, knallgula plåt-sparkbil. Hade jag haft råd hade han fått den! (Hittade den tyvärr inte på internet, annars hade jag skickat med en bild) Kram

Emma sa...

Ja verkligen helt underbara. Det är ju nästan så att man skulle ha ett par såna däringa adidas själv:)

Mormor sa...

Till Barnets fars kusin. Bilen är tyvärr redan upptagen, den såg jag ut förra året och ska köpa till Barnet. Men familjen har inte plats för den i sin lilla tvåa så det får nog bli en senare present eller julklapp. Jag håller verkligen med dig den är urläcker.

Barnets Fars Kusin sa...

Vad roligt att du redan upptäckt den! Tycker verkligen att mormor har bra smak ;)

fiaelia sa...

Barnets mormor och Barnets fars kusin: precis, bilen förälskade vi (du och jag mamma) oss också i innan Barnet ens var fött, så bra smak där A (och jag tror att bilen är från franska Vilac [vilac.com] om man vill hitta den på nätet)! :) men som sagt så är lilla lägenheten lite för trång för att också agera garage åt gigantisk plåtbil... :(

och jag valde faktiskt mellan gula och röda Converse (men röda var lättare att hitta). som "tur" är växer de ju ur sina skor rätt så snabbt, så vi hinner nog med ett par gula också! ;)
KRAM!

Emma: ja, nästan så att man är avis när ungen har schysstare pjucks än man själv... ;)