tisdag 15 juni 2010

jamen ogilla sjukt mycket

halva sulan lossnade på löparskorna under kvällens runda.
så inte med i sommarens budget.

5 kommentarer:

Emma sa...

Jäklar vad du måste sprungit!! Kanske slog gnistor om sulorna, så de smälte och lossnade. :D
Ja du, då var vi två som behöver nya skor nu då. Synd som sagt att det inte är gratis...

fiaelia sa...

Emma: ja, man hade ju önskat att det var så det gick till i alla fall! ;) och jag behövde visserligen nya pjucks, men än hade inte mina vanliga akilleshälar (som inte är hälarna utan vader och höfter :)) börjat säga ifrån så jag tänkte i mitt stilla sinne att dessa skulle räcka till det var födelsedagsdags. hmmm... hur tidigt kan man begära ut sin present egentligen? :p

Anonym sa...

Hur länge har du haft dem? Det låter faktiskt som ett fabrikationsfel. Sulor brukar inte lossna ens på riktigt sunkiga och välanvända joggingskor. Är det två eller tre år man har rätt att klaga pga fabrikationsfel? Fast det kanske är svårt att leta rätt på ett kvitto så här ett par år senare.

KRUTRUT sa...

Jag hittade nya must have skor igår. Sjukt fina. Det var bara det där priset dårå... Sommarbudget? Va? Vad? Ska man?

Shit.

Jag är ju fröken nollkoll med rätt att fynda.

KRAM LISA

fiaelia sa...

Anonym: jag är mästersverkare när det kommer till löpardojor. det finns ingen som sliter så på pjucksen som jag. och skor som ramlar i bitar efter bara några månader åker tillbaka. men dessa är drygt ett år och galet slitna... men iofs ska ju sulan sitta kvar. ett år senare ska man ju kunna promenera i skorna kan man tycka (eller ha i trädgården, när man målar, vad som), även om de är för slitna för att springa i. blir nog en sväng för att klaga lite. och har man köpt på kort (samt dragit klubbkort) så kan de ju se när köpet är gjort trots att man inte har kvittot kvar (mycket praktiskt att leva i modern tid).

KRUTRUT: UNDERBART! fröken nollkoll med rätt att fynda - fantastiskt uttryck! och passar mig precis lika bra (även om jag aldrig gör sådanadär mirakulösa äppelfynd...) tror jag minsann. och det lät bättre än neurotisk tvångsshoppare. :)
KRAMKRAM