onsdag 24 augusti 2011

London calling

spontanbokade just en födelsedagsweekend i London om några veckor och tror att jag kan ha hamnat i chock. skrattar trettiotvå rakt i ansiktet samtidigt som jag hyperventilerar och funderar på framstupa sidoläge. gammal? jag? ha! spontanresa* in your face trettiotvå! jomense. men nu måste jag nog gå och lägga mig serrni, så jag kan kompensera och ligga vaken innan P1 Morgon börjar i ottan. kan bli yr av ungdomlighet annars. gonatt!


* nej, vi ska inte åka imorgon. men ändå. i den här åldern måste spontant sägas vara när man tar beslutet spontant, right? låtom oss inte få hybris här.

6 kommentarer:

Petra sa...

Åh vad roligt med londonresa.
Nä men precis, vadå gammal? Alltså jag som fyllt dubbel-trea. DUBBEL!! Har tappat kollen och är tvungen att räkna lite snabbt varje gång jag ska uppge min ålder. Hahaha!

KRAM

Amelie sa...

Kul! Ska hela familjen åka eller blir det bara du?

Mammalediga Ulrika sa...

Va!!! Bokade du en Londontripp utan mig, mkt besviken fiaelia! Vem ska jag nu shoppa med. Herrn i mitt hus är inte lika shoppingglad som du :(

Anna Hovskägg sa...

Jamen välkommen till Club 32! & London passar fint då, grattis!

fiaelia sa...

Petra: men med dubbeltrea är det ju åtminstone bara en siffra att komma ihåg, det är bra för oss lite till åldern komna! lätt att förväxla med att man är 22 bara... ;) KRAM

Amelie & Ulrika: det blir romantisk weekend för hela slanten förstås! faster har lovat att barnvakta och hela baletten. och jag trodde R strypt shoppingbudgeten de närmsta 70 åren Ulrika? ;) men har du lite pengar gömda i madrassen så är inte jag den som är den! :)

Anna Hovskägg: tackartackar! känns bättre att vara i gott sällskap! :)

Anna sa...

spontan is your middlename!
jag är grymt impad, grymt. nästan chock.
& lägg därtill avundsjuk.
med versaler.