måndag 14 december 2009

nu gäller det!

i morgon bitti är det dags. dags för 6-månaderskontrollen! och vi är naturligtvis sjukt peppade. jag och Barnets far alltså. Barnet själv verkar tämligen oberört. vi har lusläst den lilla BVC-boken om färdigheter barn bör ha vid 6 månaders ålder och bara high fivat och dunkat oss själva för bröstet. haha! lätt som en plätt! Barnet föddes praktiskt taget med alla de där färdigheterna. det kommer att bli en promenadseger det här.

det enda problemet är Barnet. en onekligen viktig bricka i det hela kan tyckas. till saken hör att vi var precis lika speedade inför 2-månaderskontrollen. såg framför oss hur läkaren skulle vara ömsom mållös ömsom utom sig av upphetsning över Barnets begåvning och extraordinära fysik. hela BVC skulle kallas in för att beskåda underbarnet.

det besöket varade i ungefär fyra och en halv minut och Barnet gallskrek ungefär hela den tiden. vi och läkaren skrek mest URSÄKTA, VAD SA NI? till varandra innan han föste ut oss och vi stod där förvånade med vårt nakna underbarn. var var diplomet liksom?

så nu vill vi ha revansch! nu jäklar. nu gäller det!

den skarpa blicken. men framförallt förmågan att matcha med inredningen.
Barnets talanger tar aldrig slut.

4 kommentarer:

Hanna sa...

haha :) lycka till!

Linda sa...

GULLE!!

och apropå din text så fick jag "noudie" i ordverifieringen. hoppas att det bådar gott ändå :D

mormor sa...

Det kan inte bli bättre än bäst

fiaelia sa...

Hanna: tacktack. :)

Linda: :D

Barnets mormor: säker på det? ;)