lördag 20 november 2010

inget ont som inte har något gott med sig

middagsgäster ikväll, vilket innebär att jag måste röja mitt skrivbord.

dåligt med det: jag måste röja mitt skrivbord. det är fler lager av kreativt kaos än någon ens i sin vildaste fantasi kan föreställa sig. det är med livet som insats. på allvar. det finns en risk att man aldrig hittar ur de där högarna.

bra med det: jag måste röja mitt skrivbord. det finns nämligen en gräns för när kreativt kaos blir lite för lite kreativt och lite för mycket kaos. jag skulle kunna vara där. eventuellt.

3 kommentarer:

Mormor sa...

Känner igen det där så ibland är det rätt skönt när man bestämt sig för att ha middagsgäster. Tyvärr är det en hel vecka sen vi hade gäster så det har redan börjat bli kaos i det kombinerade data-, skriv-, sy-, m.m.-rummet. Men jag önskar er en riktigt trevlig kväll. KRAM

Maria sa...

Så länge gästerna inte nödvändigtvis måste sitta och äta vid skrivbordet ser jag inte behovet. Men visst, du gav ju mig dåligt städsamvete så något gav det ju. ;)

fiaelia sa...

Barnets mormor: japp, det gäller att ha bjudning med jämna mellanrum så att det inte gror igen helt. eller skaffa städhjälp. men då är det ju så mycket trevligare att ha middagsgäster på något vis. kramkram

Maria: i den här lilla lägenheten så måste de i stort sett det, så däri ligger faktiskt behovet. ;)