måndag 29 november 2010

...och ett fynd för de riktigt småvuxna!
en fin, liten förvaringslåda i trä på hjul från Bolagret (som jag tänkte skulle få bli ytterligare en boklåda till alla triljoner böcker som dräller överallt. och Barnet lastade lydigt i alla barnböcker som fanns att finna i vardagsrummet*, men också några gamla DN-delar, ett nummer av Vasalöparen samt ett reflexband. det är viktigt att synas när mörkret faller!).

förvaring kan man aldrig få för mycket av med en minimänniska i huset och Ungen verkar gilla att äntligen få något med tryck på... "kack! kack! aaaaaoooooouuuuuu, pupp, pupp, pupp!**" ropas det exhalterat.

och inget fynd utan ett fyndpris: med utdelad 20% rabattcheck fick man med sig en sån här hem för en 100-lapp och tre kronor. västgöten nöjd.


* den uppmärksamme inser dock mitt försök att ställa åtminstone några böcker fint för fotograferingen. så där såg det inte riktigt ut när Barnet hade lastat själv...
** translation: "katt! katt! mjau, pip, pip, pip!" (ja, där fick alltså mössen vara med på ett hörn också.)

1 kommentar:

Lina sa...

Vad himla fina! Bolagret har många kuliga barnprylar... Såg en liknande låda i massa olika färger, fast utan hjul. ELLIOT hette den... får man väl köpa egna hjul om man vill ha!
/Lina