torsdag 8 december 2011

dags att dra på elementen för vintern kanske?

det var kanske för bra för att vara sant, att det milda höstvädret skulle efterföljas av lätt pudersnö och fem friska, torra minusgrader. jo, det var nog det. den berömda råkalla skånevintern är här. den som går genom märg och ben trots att kvicksilvret envisas med att ligga på plussidan. den som får en att varje år ifrågasätta sitt val av bostadsort. mina fingrar har på allvar inte uppnått högre temperatur än femton grader idag. har således klätt på mig i stort sett alla kläder jag äger, men misstänker att addera vantar skulle inverka något negativt på mitt arbete.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kan muntra upp dig i kylan med att tala om att du, eller ja i alla fall en av dina böcker, var med i NKs leksaksavdelnings stora annons i Svenska Dagbladet i dag. En massa olika rutor med galet dyra barnkläder och snajdiga leksaker, och så längst upp på sidan en ruta med böcker där man såg 123 Cirkus på turné längst fram!

Lisa K

Anonym sa...

kamin är ju typ det bästa som finns. här hemma eldar jag från morgon till kväll trots att det inte är minusgrader än. både varmt och mysigt! :)

Krutrut-Lisa sa...

Du är något av det finaste jag sett, ditt snyggo.

Kram LISA

Emma sa...

Tänk på våren, Fia. Våren. Vi vet ju både du och jag att den kommer ett halvår tidigare än i resten av landet. :)

Och du, snygg du är. Och flätan får mig att dö en smula av avundsjuka ;)

Anna sa...

ögonen!
kindbenen!
flätan!
stolen!
kalendern!
gah!