måndag 29 mars 2010

så går en dag i våra liv och kommer aldrig mera åter

måndag. lite vårljumt, men ganska grått. Barnet har krupit/ålat runt, ofta med målet Hundens vattenskål. mycket festligt. övat sig på att resa sig själv och gå längs med. mycket svårt. snickesnackat i största allmänhet. mycket högljutt. tagit igen sig med sagor och tupplur i vagnen mellan varven. mycket behövligt. Hunden har hängt på gården och nosat efter tjejer längs med stans hetaste (?) stråk. och jag, jag har ritat och läst bok och gått en rejäl promenad och ritat mer och läst lite mer bok. och köpt mig ett finfint arkivskåp (man kan aldrig få för mycket arkiv!).

så. ramla inte baklänges av upphetsning nu.

5 kommentarer:

Josefine R sa...

Jag tycker det där låter som en alldeles utomordentlig måndag. Kan man förresten tänkas få se lite mer foton av hur det ser ut hemma hos dig? Älskar det lilla jag har sett av din stil!

fiaelia sa...

Josefine R: tja, det ska jag väl kunna bjussa på (med smicker kommer man långt)! väl valda godbitar i alla fall (läs: städade hörn)...

Mormor sa...

Nu finns skåpet för avhämtning, kan meddela att det är finfint. (Och shoppingbilen var riktigt pigg och kul att köra, synd bara att jag inte har råd att fylla den).

Mormor sa...

Menade "shoppingbilen".

fiaelia sa...

Barnets mormor: TACK! ska bli SÅ spännande att se det! antagligen kommer jag inte vilja lämna det, utan surra fast det på taket... och jag ser fram emot att prova shoppingbilen också. vi får åka på loppis, då har vi råd att fylla den! :D