tisdag 4 maj 2010

Barnet, boken och det sociala spelet

sedärja. Barnet verkar redan förstå vitsen av att hedra (sin fader och) sin moder på så sätt som garanterar fina presenter vid analkande födelsedag samt fördelar vid kommande förhandlingar om veckopeng och läggdagstider och en plats på språkresa två år innan det var tänkt egentligen. för favoritboken just nu är Mammans bok om vilda djur. igen och igen och igen och igen läser vi. och Mammans hjärta har redan hunnit smälta en miljon gånger om och rinna ut över alla boksidorna. ge Ungen ett år till och jag sitter som en liten nickedocka runt lillfingret, det säger jag nu.

5 kommentarer:

KRUTRUT sa...

Komigen. Vad väntar du på. Förlaget här kommer Fia!

KRAM LISA

Pia sa...

Visste inte Mamman hade egen bok. Cool! Synd att man har koll på älgar o annat i skogen redan ;)

Mormor sa...

Håller fullständigt med krutrut, vad väntar du på, förlagen kommer att öppna stora famnen, (kan jag säga som redan läst boken) för den är bara så bra... fin text till underbara bilder.

fiaelia sa...

KRUTRUT: haha... men KRAM!

Pia: ja, du skulle bara veta vad du missar genom att vara överkvalificerad! ;)

Barnets mormor: åkaj, 1. du kan vara smått subjektiv i din bedömning och 2. stora famnen tror jag ingen får av bokförlag... men kram och tack ändå!

Emma sa...

WOW! Har du gjort boken? Av det lilla man kan se här tycker jag att den ser fantastisk ut. Jag skulle lätt köpa den om du sålde den! :D