torsdag 14 juli 2011

att överpimpa en lekstuga

idag: skrapa färg, kolla in när gölligaste ungarna härjar loss som bara två tvååringar kan, äta gott, shoppa som en äkta västgöte och måla lite tyllrosa.
imorgon: tapetsera Josef Frank i lekstugan. sare va så sare va.

9 kommentarer:

Anna sa...

men: DU MÅSTE SKÄMTA!! akta så jag inte kommer och håller smoothiefabrik i din lekstuga.
ok, polisanmäl mig inte för hotet, det var lite på kul.

Emma sa...

Hajjemän! Sare va så sare!
Älskar alla de där Franktapeterna, ni kommer bli glada så fort ni får syn på den i lekstugan!
HEJA!

Linda sa...

klart det ska! :D

Marielle sa...

Överpimpat? Nä, endast det bästa är gott nog till en skatt :-)

fiaelia sa...

Anna: nä, jag var inne på den lokala färghandelns lager och hittade en överbliven rulle vi fick köpa för nästan inget alls. så det är fritt fram för smoothiefabrik! :)

Emma: just den här tycker jag faktiskt är en alldeles utmärkt barntapet med massvis med roligt att titta på; fåglar och fiskar och fjärilar och blommor och bär och jag vet inte vad. dessutom blir det kanske liiite roligare som vuxen att sitta däg på kafferep i en evighet... ;)

Linda: och det ska böjas i tid det som krokigt ska bli?

Marielle: och i det här fallet flera skatter (lekstugan står vid en sommarstuga med flera barnbarn), så desto större anledning!

Anonym sa...

Ajj lavv jo!

Mammalediga Ulrika sa...

Hjälp! om du bidrar med Josef Frank, vad ska jag då bidra med så att jag kan släppa in mitt barn med gott samvete i lekstugan??? Lite Mårbacka porslin kanske...

Petra sa...

Helt rätt! Den lekstugan skulle jag mycket gärna kafferepa länge, länge i.

KRAM

fiaelia sa...

Hundenebba: :)

Ulrika: haha, på sin plats! nu var det ju dock 1) en billig rulle från lagret och 2) faktiskt inte mitt kort som belastades, så jag tror du kan komma tomhänt med gott samvete. och vi har ju inte hunnit måla utsidan än... ;)

Petra: jamen PRECIS! gör de oändligt långa (min unge tar inte ett nej till en sextiodjunde påtår direkt) kafferepen lite trevligare! :) KRAM