tisdag 5 juli 2011

sommartider hej, hej!

jobbat massa timmar det senaste och firade igår kväll med att snabbt länsa några reastänger, grilla med bästa grannarna och utmattad somna med kläderna på.

och idag skiner solen och man kan säga att sommaren officiellt har startat.

först ska vi tvätta och sortera och städa och packa för en halv evighet, men sen, sen ska vi till landet och gå på bröllopsfest och fira födelsedagar och bo lite i en stuga vid vattnet och loppisfrossa på Västgötaslätten och besöka djurpark och bada och hälsa på familj och vänner in absurdum och åka på vuxensemester till hufvudstaden och åka på barnsemester till Gotland och njuta i största allmänhet och vara sommarsnygga vareviga dag och bara ha det hur bra som helst. kontoret följer förvisso med mig så det är inte bara lata dagar, men ni hajar va? HUR BRA SOM HELST.

sjukt nöjd med den sommarplaneringen.

7 kommentarer:

Anna sa...

HUR BRA SOM HELST!

Emma sa...

Finsommar det!

Anonym sa...

låter fantastiskt! :)

pålandetpernilla sa...

Jaaaaa, hur bra som helst! VI LÄNGTAR EFTER ER! men snart är ni ju här! KRAM och kör försiktigt!

Hanna sa...

låter hur bra som helst!! ses snart då :)

Anonym sa...

Du glömde kärringrundan! och jag lääängtar efter loppisfrossan och att stå och slita från varsit håll i samma fina glastårtfat (eller annat fynd) med dig. Och så glömde du poolhäng i FS. har vi tur får alla plats för du vet att där det finns hjärterum... Kram U

Mormro sa...

Låter helt fantastiskt det där, särskilt för oss nära och kära som får påhälsning med jämna mellanrum. Och som framförallt får förmånen att vara barnvakt i TRE hela dagar. LÄNGTAR! Kram!