måndag 25 juli 2011

konsten att sälja in ett koncept

provar livet med två barn idag, mkt spännande. hela förmiddagen har det lekts och grejats och *peppar peppar* samsats. inte ett tjuvnyp eller slagsmål om begärlig docka/traktor/sko/snöre/whatever. inte en enda sur min. bara skratt och följa John och lek och kramar och göllegöllegöll. och de roar sig liksom själva. hur länge som helst. helt plötsligt har vi inte två barn att roa, inte ett, vi har inte en enda unge att roa. vi turas om att hålla ett vakande öga, men sedan kan vi liksom göra... vad vi vill?

eh?
vi vuxna sitter lite chockade i var sitt hörn och misstänker att det här är en grov form av falsk marknadsföring av livet som tvåbarnsförälder. oavsett; det är så här man säljer in ett koncept.

4 kommentarer:

Anonym sa...

AKTA ER! Det är så det börjar... Sen blir det en liiiten bebis, som sen ska ha ett syskon och vips så sitter ni där med en hel första femma!

Mammalediga Ulrika sa...

Ahhh, härligt att höra att ni tar väl hand om Valter eller ska jag kanske säga att O tar väl hand om Valter :)

Att vara någons fru sa...

Ha ha ja det är väl så det börjar :)

Emma sa...

Be aware! ;)
Men alltså, ju fler desto bättre då? Till slut kanske man inte behöver lyfta ett finger. Alla får var sin hushållssyssla och man kan glatt luta sig tillbaka och bara övervaka att allt går rätt till :D