lördag 2 oktober 2010

lagen om alltings djävulskap eller vidden av tajming

igår slängde jag på mig en svart, festlig sak (och en sån här) och gick med cirkusen familjen på födelsedagspartej. Barnet, som är ett party animal utan dess like, knoppade av naturliga skäl in lite senare än normalt, vid halv tio-snåret sådär, och vi tänkte att kanske, kanske att det blir sovmorgon i morgon till och med? ja, sen fortsatte festen med specialshots och drinkar och en italiensk vinmakare och vi vuxna var lite lagom salongs när det började närma sig läggdags för ansvarsfulla föräldrar. men det här är en unge som normalt sett sover till åtta-halv nio på morgonen, så vi slumrade lugnt in förvissade om att vi skulle få tillräckligt många timmars sömn.

06.56 i morse var Barnet klarvaket.
och de vuxna lagom bakis.

så kan det gå.

3 kommentarer:

Anna sa...

aaaah, l o v e l y!

Maria sa...

Det är säkert Anna Wahlgrens fel. Hon verkar ha sin hand över allt som har med barns (läs föräldrars)sömn att göra. Ni hade säkert inte puffelipuffat tillräckligt vid läggning. Då får man räkna med att betala i form av sömnbrist, påsar under ögonen och grådaskig hy...
Bättre lycka nästa gång. Puffelipuffa på.

[följde dig på bigglesbus och har nu hittat tillbaka]

fiaelia sa...

Anna: mmm, visst är det?

Maria: varken puffande eller påsar här, men ett barn som verkar gå efter devisen att om man somnar lite senare bör man vakna lite... tidigare? logiken i det?

kul att du hittat tillbaka förresten! :)