måndag 4 oktober 2010

London baby!


i veckan packar cirkus Maximum, minus den dansande björnen Hunden, sina vagnar och drar till London på en långhelg (5 dgr).

så.

vad måste man veta innan man reser till en storstad med en ettaklabbare? någon med värdefulla erfarenheter? eller med tips på vad som är barnvänligt i just London? eller har en åsikt om hur man gör med vagn? det verkar vara en het potatis.

shoot, shoot, shoot!

4 kommentarer:

Emma sa...

Lyrrigt! Have fun!
(har bara varit på flygplatsen så jag har inte så jäkla många tips att komma med tyvärr...)

Pernilla sa...

Härligt med resa! London är härlig - även om jag bara har varit där pre-barn.

Vagnen brukar vi bara lägga i en såndär påse som man kan köpa på flygplatsen för typ en tjuga eller så - oftast vid luftfartsverkets disk eller vi incheckningen. Men innan vi lägger i vagnen i påsen brukar vi proppa den full med blöjor och välling och sånt tungt, så slipper vi ta det på den ordinarie bagagevikten ;-).

Ha en härlig resa!

anna sa...

åh så härligt, underbara London! jag tror det finns paraplyvagnar med nästan fullt liggläge? brukar vara dåligt med rulltrappor och (uthärdliga) hissar i tunnelbanan, skönt med lätt vagn. om man nu vill åka tunnelbana. barnvänligt: parkerna!

fiaelia sa...

Emma: har också bara varit på flygplatsen innan... :)

Pernilla: hmmm... frågan blir om vi ska släpa med vår vagn eller nyttja en paraplyvagn som finns på plats...? men kanonbra packningstips om vi tar med vagnen, tacktack! oavsett så ska jag komma ihåg det till framtida resor också! :)

fru a: vi har fått löfte om att låna en paraplyvagn, så kanske att det är onödigt att släpa med Bugaboo:n då? iaf om paraplyvarianten går att fälla. Barnet sover ytterst sällan i vagnen (då gäller det ju att ha fullt span så att man inte missar nåt roligt!), men det lär ju behövas om man ska vara ute på dagsutflykter och liknande. och parkerna! upp på listan bara! tack!