onsdag 29 juni 2011

good morning sunshine!


en del dagar börjar Barnet förskolan klockan åtta. då kan det se ut ungefär så här kvart i åtta. notera den ilskna blicken. under den senaste kvarten av väckningsförsök har den där ilskna blicken varit dold under ett par mycket bestämt ihopknipna ögonlock som demonstrativt vänts ned i kudden. en liten arm har viftat avvärjande så fort vi närmat oss. nu har det tunga artilleriet plockats fram och möjligtvis kan Ungen tänka sig att öppna ögonen lite, lite grand om det vankas lite underhållning i form av bonden Åse som mjölkar kor eller liknande. möjligtvis. och möjligtvis kan Ungen låta sig kläs på om det vankas lite underhållning i form av bonden Åse som sprider bajs på nån åker eller så. möjligtvis.

jag bävar för tonåren. BÄVAR.

8 kommentarer:

Ulrika sa...

Vet inte vad som är bäst...en morgontrött unge eller en morgonpigg....Öööö morgontrött säger jag! För vi har det hur kul som helst nu med en som vill vara vaken vid femtiden. fast man säger ju att morgonstund har guld i mun så det är väl bara att ta vara på dagen.

Krutrut-Lisa sa...

Äsch skaffa en till. Så kan jag ta O, han verkar ju störtskön. För visst är det så, dina barn, mina barn? Iaf på distans?

Hälsningar/ Den tomma livmorsan

Emma sa...

Mutor ftw!

Petra sa...

Gulle! Jag håller med honom. Varför vakna onödigt tidigt när man kan sova liiite till :)

Kan det vara IG-bilder jag skådar nedan?... Måste checka :)

KRAAAM

Hanna sa...

släkt med Calle kanske? :)

fiaelia sa...

Ulrika: mmm, på söndagsmorgonen klagar man inte direkt... men de där långa sommarkvällarna när barnet sover sött strax efter Bompa? körda.

Lisa: lampa mot unge? ;) KRAM

Emma: alltid!

Petra: det är det! KRAM

Hanna: hur kan du tro? ;)

Mormor sa...

Det är bara att bryta i hop och komma igen. Inte svårt alls med en sån gullunge! (Ordverifieringen är lite anpassad den här gången "sysoven")

fiaelia sa...

Barnets mormor: ja, vi bryter ihop lite varje kväll ungen partajar till sent och kommer igen varje dag vi får sovmorgon kan man säga! :)