måndag 10 oktober 2011

dagens veleri

funderar på att ruinera mig (nåja) på en ritplatta. har provritat, men känner mig lite konservativ. det är hög tid sägs det, men Västgöten håller i riksdalerna och tvekar. givetvis.
nä, mer spännande än så blir det inte.

3 kommentarer:

Emma sa...

Klart du ska ha en ritplatta! Ingen tvekan!
Det är du värd, och tänk hur snabbt du kommer lämna till förlaget hädanefter... Du kommer ju tjäna in kostnaden för ritplattan omgånende eftersom det kommer gå så mycket snabbare att illustrera böckerna -> fler utgivna böcker -> mer stålar in på kontot.

Dessutom. Om du vill vara riktigt ekonomisk kan du ju sluta köpa papper och pennor till Barnet och bara låta honom rita på plattan ;)

Klicka hem en nu!

Krutrut-Lisa sa...

En till jävel, såklart ska det vara du mitt skånska jag, som inte får tummarna ur rumpan (äckligt?) & införskaffar enkla medel att slippa krångel.
Hur ritar du nu då? Jag tecknar direkt med musen (äckligt igen?)... vilket är tidsödande & rejält dumt egentligen. MEN det är det jag kan... liksom.

Pusspåre

fiaelia sa...

Emma: mest är det den konservativa i mig faktiskt. som inte vågar testa när hon är så van att rita på ett sätt. ja, sedan är jag naturligtvis lite dumsnål också (man är väl västgöte)... för annars hade jag ju bara köpt en och testat på riktigt! kloka ord du!

Krutrut-Lisa: ritar med vektorverktyget i Illustrator, så det är ju ganska mycket en helt annan sak (jag ritar ju också med musen, men inte med pennan). och nu vet jag inte om jag vågar prova något annat... mycket fegt! men vi gört? ja! gör vi?