tisdag 26 januari 2010

tittut!

allmänheten! håll i er, men följande scenario utspelade sig för bara timmar sedan:

familjen kvalitetshänger lite i garderoben. jag rensar och viker och färgsorterar och Barnet sitter på en byrå och tuggar på en lackklacksko under den ömma Faderns överseende. så känner jag för att spexa till det hela lite, gömmer mig bland några klänningar, tittar fram och hojtar "tittuuuuut!". alla skrattar artigt som sig bör och med det brukar leken dö ut efter några upprepningar. men så händer det otroliga. Barnet gör samma sak! samma sak! gömmer sig bakom några av Pappans skjortärmar. och tittutar! TITTUTAR!

hela familjen blev hysteriskt exaleterad och tittutade och skrattade åt Barnets förträfflighet om vartannat.
sedan spydde Barnet i en finsko också tyckte vi alla att vi hade lekt klart.

4 kommentarer:

Linda sa...

fira! fira! fira!

Natalie R sa...

Nämen! Vilken trevlig överraskning det var att plötsligt se ett inlägg från dig i din gamla blogg, och dessutom kunna slussas över till en ny och levande sida som du håller i. Verkligen jättekul! Ni har varit saknade :D

Dessutom ser jag ju att det har hänt grejer sen sist. Stort grattis till det lilla charmtrollet!

(Vi har för övrigt också flyttat. Nu är vi inte längre Tricolordogs som du kanske minns oss som ;)... om du minns oss alls)

Mormor sa...

HÄRLIGT!!! Det kommer bara att hända nya underbara saker varje dag (kanske mer än en/dag) och det kommer att hålla på i många härliga år framöver. Längtar efter att riktigt få rå om Barnet några dagar, har redan börjat räkna ner (14 dagar kvar).

fiaelia sa...

Linda: OM vi gör!

Natalie R: haha, otroligt att folk fortfarande har koll där borta och hjärtligt välkommen och tacktack (och visst minns jag!)!

Barnets mormor: och varje gång det händer något så tycker man att det är gigantiskt STORT och kan inte förstå att man tyckte att det var så märkvärdigt det som hände förra månaden för det HÄR är ju verkligen riktiga framsteg och sen fortsätter det och nästa månad kan man inte förstå att man tyckte att det var så stort det som hände för då har det ju hänt ännu MER... svindlande. (: