fredag 1 april 2011

kul, Väderchefen. verkligen. jätte. kul. men du kan ta fram solen nu.

1 april. vaknar. tittar ut.
vad sjutton?!
det ser ut som 1 november ute? ljuset i rummet är skumt, utanför är det mörkt och grått och regnet smattrar. kala, svarta grenar mot den färglösa himlen. inget fågelkvitter. inga solstrålar. ingenting som vittnar om att det är vår.

aha!
är det här något slags 1 april-skämt det här? sitter Väderchefen där uppe och skrattar så det kluckar åt sitt tilltag?
ok.
hahaha! hysteriskt roligt. jag gick på det! började tänka på julklappar och vilken soppa jag skulle laga till middag ikväll. ojojoj, där stod jag allt med byxorna nere hörrudu!

men nu kan du plocka fram solen och vårvädret.
tack!

5 kommentarer:

Petra sa...

Ja fyfarao! Väderchefen kör samma usla 1 april-skämt här i stockholm. Jag hoppas han/hon kommer på bättre tankar och plockar fram våren och låter solen skina snart igen.

KRAM

Jessica - bymom.se sa...

Ja min fyraåring konstaterade bittert idag: "mamma, det känns som höst.".

Nina (SP3SH) sa...

Hej Fia! Här kommer en liten mörktåtristväder pepp. Fick hem dina böcker idag och jäklar vilka fina böcker blev så glad av alla fina färger och roliga rim! Blir perfekt present och kommer även införskaffas till min kommande knodd!
Kram på dig

fiaelia sa...

Petra: tror väderchefen gått och blivit en smula dement...

Jessica: huvet på spiken där! :)

Nina: OJ, sjukt bra mörktåtristväderpepp! för vad roligt att höra - böcker och bebis (för jag tolkade som i kommande kommande snart, eller är det mer kommande nån gång?) och framför allt att höra av dig! allt bra, ja? hoppas! KRAM

Nina (SP3SH) sa...

Fia, du tolkade helt rätt i augusti blir vi 3 och jag mår alldeles,alldeles fantastiskt!! Så roligt att kika in din blogg och din sötnos till barn! Kram