måndag 19 september 2011

vinst varenda gång!

ja, hade inte det varit fint, så säg?!? tyvärr är det ju inte så det fungerar här i verkliga livet. så himla jättetrist, tycker jag från djupet av mitt hjärta. inte bara för att jag hade velat kasta böcker och planscher vilt omkring mig som tack för alla de fina mejl och kommentarer jag fått, utan också eftersom jag närapå dog beslutsångestdöden när jag var tvungen att välja. men den enes bröd den andres död, det är väl så det verkliga livet vill ha det kan jag tro. menmenmen! detta är vad jag tröstade mig med på vad som hade kunnat komma att bli min dödsbädd: ni som inte vunnit kommer inom kortaste kort att få en ny chans att vinna vad som kan vara världens bästa räknebok! sug på den ni! nu är ni rent av glada att ni inte vann de här schletna böckerna va? haha! de olyckliga vinnarna är...


Linda S P som vinner Vem bor...? + plansch för att hon inte bara mejlat ett, utan varenda bibliotek i hela kommunen och bett dem att köpa in mina böcker. och är det något jag tycker om så är det tanken att finnas på en hel drös av något så fint som bibliotek samt människor som inte gör saker och ting halvdant. plus att hon utan att vinna det minsta skriver så fint om böckerna att man nästan trillar av stolen. Linda har förtjänat den här vinsten, Linda är en värdig vinnare!

Tomas H som vinner Vem låter...? + plansch eftersom han är så storsint att han vill vinna för att kunna ge bort hela vinsten. okej, nu verkar Tomas förvisso att vara en medelålders man och inte riktigt målgruppen för färgglada pekböcker och planscher, men ändå. givmildhet ska premieras! plus att han vill att jag signerar. fatta ego-boosten! det enda jag signerar i vanliga fall är mina kortköp = inte så kul. Tomas är således även han en mkt, mkt värdig vinnare!

Lovisa J som vinner Vem bor...? + plansch bara för att hon var först att tävla med ett lagom desperat och roligt mejl (på klingande västgötska), som gjorde mig jätteglad. älska människor med lite vinnarskalle! plus att hon redan nu sprider allmänbildningen om vilda och tama djur på västgötaschlätta, min hembygd. bara en sån sak. Lovisa = värdig vinnare!

Petra L som vinner Vem låter...? + plansch för att hon bland annat snackat in boken hos vad som verkar vara en mycket trevlig butik. jag hade älskat att finnas i mycket trevlig butik! plus att hon vill tapetsera hela väggar med mina planscher. ok, kanske inte tyder på att Petra kommer att bli nästa stora modebloggare, men hey det ger henne åtminstone titeln värdig vinnare som plåster på såren!


seså, mejla era adresser till mig på hej@fiaelia.com så skickar jag er vinsterna!

4 kommentarer:

Anonym sa...

YES YES YES JAG VANN!!!! (eller ja, barnet....) Har precis sansat mig lite och slutat att dansa segerdanser. Vilken toppenkväll det blev! Älskar att vinna och älskar dina fina böcker. Å en fin plansch också! TACK TACK TACK!!
Ps. började även i helgen sprida kunskap om hur djur och busungar bor ;)
Kram Lovisa

Petra sa...

JAAAAAAA!!! Måste gnugga mig i ögonen för att se efter om jag verkligen läst rätt...

Gud vad glad jag blir! Första gången någonsin som jag vinner något och vilken fantastisk vinst sen :)

Tusen, tuuusen TACK!

Stor Kram

fiaelia sa...

Lovisa & Petra: HURRA FÖR ER! men glöm nu inte att mejla mig era adresser också!

Linda sa...

men va? va? va? va?
:D :D :D
this made my cloudy wednesday!!