måndag 6 september 2010

men är det inte lite oartigt att inte svara ändå?

min mobiltelefon är min pojkväns gamla och när jag fick låna den fanns det redan en hel massa kontakter sparade. men eftersom många av våra kontakter är desamma, så har jag inte brytt mig om att radera mer än sporadiskt när jag stött på ett nummer som jag inte behöver. det betyder dock inte att det inte fortfarande finns personer kvar där i kontaktlisteröran som jag rent av inte känner eller som jag inte är mer än ytterst ytligt bekant med.

nyss upptäckte jag att Barnet lyckats mms: a en bild till en av de där ytterst ytliga bekanta. en bild av oss i tokmönstrade pyjamasar*, helt jätteosminkade** och med väldigt mycket sovfrisyrer***.

jomensåatt.
vi kommer nog att fortsätta att vara ytterst ytligt bekanta har jag en känsla av.* ja, BÅDA två. ibland när jag är extra frusen sätter jag på mig tjockstrumpor och en väldigt blommig flanellpyjamas. den är mycket varm och mysig, men det är ingen pyjamas man får ligga i om man säger så (eller som man vill visa för omvärlden om man säger på ett annat sätt).
** som i ganska ful. och det var framför allt jag.
** också framför allt jag.

5 kommentarer:

ingvor sa...

Helt underbart!!. Den lille gossen verkar vara lika tekniskt begåvad som sin farfar. Eller??? Kanske vassare hur var det nu med sms och mms.......
Kram

Linda sa...

hahaha, this made my day!

pålandetpernilla sa...

haha!! :)

Anonym sa...

Jag tycker det är lite oartigt att inte lägga upp bilden här så att vi som anonymt surfar runt på internet kan ta ställning till huruvida det var oartigt att inte svara...

fiaelia sa...

Ingvor: haha, när sågs Farfar sist skicka ett mms...? skulle säga Barnet-Farfar 1-0! ;) kramkram

Linda: varsego! :D

pålandetpernilla: ooooo, skratta du bara... det kan hända vem som helst det där! ;)

Anonym: men, är det inte ALLTID oartigt att inte svara? ;)