tisdag 15 februari 2011

Ii

som i inramade*.


* jag har fått dille på att rama in varenda konstverk Barnet producerar. älskar det otvunget galna! älskar oförutsägbarheten! älskar färgerna! men jag förstår att det bara är jag. att jag inte närt nästa Picasso vid min barm. men låt mig hållas. bra så.

6 kommentarer:

Petra sa...

Hade jag haft ett så begåvat barn hade jag också ramat in alla konstverk som producerades. Jag älskar barnteckningar! Och jag säger bara det att ditt barn HAR verkligen talang. Vilka färger. I löööv!

Mammalediga Ulrika sa...

barnteckningar är ju det underbaraste tavlorna. Pappan har en inramad teckning på sitt kontor som Valter målade till honom på farsdag :)

Anna sa...

underbart!
men alla? har du tänkt igenom det?
Alice producerar i snitt 15 tekningar per dag.
så mycket vägg finns inte i detta hus.
men jag vet å andra sidan inte hur ni bor.

vickan sa...

Ernst Billgrens mamma ramade in lille Ernst alla bilder och hade vernissage för sina väninnor från det att Ernst kunde hålla i en krita. o honom gick det ju hyggligt för. Själv tror jag på absolut okritisk uppmuntran vad gäller barnuppfostran, tids nog blir de lite tillknöcklade av omvärlden ändå, det behöver ju inte vi hjälpa till med. Hemma hos oss firar vi allt som är kan firas, livet blir så mycket roligare då!

Anonym sa...

härliga konstverk :)

fiaelia sa...

Petra: just nu är vi dock inne i en svart period... farrt! hojtas det också blir det farrt överallt. det är tydligen hemskt roligt hur svart liksom tar över allt. har vänner som gått på Waldorfskola och där får man tydligen inte använda svart förrän man går i mellan- eller högstadiet. oups! vad tänkte vattenfärgsfabrikanten på egentligen!?! blir mitt barn skadat för livet av det här är det jag som stämmer dem! ;) KRAM

Ulrika: två av verken är faktiskt från fars dag 1 och 2! och de kommer att sparas för alltid. ska bli kul att se "utvecklingen" sen när man har en tio stycken eller så att rada upp! :)

Anna: jag får göra något slags decoulpage (heter det så?) på lägenhetens alla väggar, golv och tak kanske? nä. inte alla. har redan en hög i en låda. har varken väggar eller ramar så det räcker, även om vi inte är uppe i några femton om dagen direkt.

Vickan: Ernst mamma och du är genier! :)

Killmamman: mmm, det finns något befriande i små, små barns kladd!