onsdag 9 februari 2011

ingen kopieringskatt

den här veckan är det copycat-tema hos Frida och jag har gnuggat mina grå i jakt på något roligt att copycatta, men nä. jag är inte en tillräckligt rutinerad modebloggare (trots att jag ändå vunnit PRIS, som Emma så skämtsamt brukar påpeka) för att besitta inspirationsmappar att plocka ur. och inte hade jag tid att skaffa mig heller. och jag FÖRSÖKTE verkligen hitta en annan tvist på det (tänkte så det knakade Frida!), men jag hann liksom inte med. men det är ett jättekul tema! så kanske en annan gång. tills dess får ni kolla in fina Frida istället! gört!

5 kommentarer:

Frida sa...

ja, det är ett lite klurigt tema, det måste jag erkänna. men du kanske vill komma med förslag till nästa veckas tema?

Åsa sa...

Jag gjorde min egen tvist på det: copy på boktema. Inspireras av färger på bokomslag, författares klädsel. Jag hade inte heller stor inspirationsmapp att bläddra i och inte så stor garderob som jag kan hitta plagg som liknar bilderna!

fiaelia sa...

Frida: ooooo, prestationspress! men ska genast brainstorma med mig själv!

Åsa: ja, fantastiskt kul! hade en tanke att copycatta kända arkitekter, men när det kommer till kläder så ser ju alla likadana (och svarta) ut. ingen hade sett någon skillnad ju. ;)

Emma sa...

Skämtsamt???
Inget i påminnelserna är skämtsamt. Jag är djupt besviken över att du inte tagit mina hyllningar på allvar... ;D
Har man vunnit ett pris ska man ha cred för det, så det så!

Jag kommer för alltid delvis minnas dig för det priset, glöm inte det!

:)

fiaelia sa...

Emma: hahaha! och när jag tänker efter så tror jag att Elin Kling började sin bana med ett liknande pris också faktiskt... ;P