fredag 27 augusti 2010

det är något med tanken på en tjock snåljåp som inte riktigt lockar

varenda Spotifyreklampaus hela dagen har det varit fredagsmyyyyyys rakt in i mina öron. är helt hjärntvättad och redo att tjacka chirre till kvällen vilken sekund som helst.

jamen, släng på en dip också då.
damn OLW.

måste skaffa Premiumkonto.
eller karaktär.

7 kommentarer:

KRUTRUT sa...

Jahapp sa hon som hittade OLWpåsarna på City Gross för en guldpeng styck. Karaktär? What?

Puss & kram nu är det helg!

LISA

fiaelia sa...

KRUTRUT: haha, KRAM och smaklig spis!

Emma sa...

Jag köpte (finally, hur snål har jag varit?!) spotify nu innan helgen när vi skulle upp till landet och nu fattar jag inte vad som tog mig så lång tid. Det är såå skönt att slippa reklamen, chipsen däremot stod där i en skål på bordet (utan vidare hjärntvätt från spotifyreklamen slank de ner i min mage, ett efter ett, what the hell is that about??? ((kontentan; chipskonsumtion kan ej skyllas på reklam...)) )...

Go get premium!

Pia i värmland sa...

Låter bra det! Det är nämligen jag som fixar till de dära chipsen!! Smaktestar en gång i timmen, ställer in mängden krydda, ser till att påsen ser fin ut. Så om ni åt chips från olw som inte va perfekt kryddade och inte låg i en lagom luftig, snygg påse, så va jag inte med i bilden :) Grattis förresten till bokprojektet. Jag har alltid vetat att det skulle bli något stort av dig. Kram!!

fiaelia sa...

Emma: men... vad kan jag skylla på då då? ;)

Pia i Värmland: och de är ALLTID perfekta! aldrig att en påse kryddad av någon annan skulle passera över min tröskel. det är Pias chips or no chips som gäller. :) och även om jag inte blev något stort, så TACK! KRAM!

Emma sa...

Fiaelia: att det är crack i och således helt omöjligt att sluta.. Allt är alltså OLW's fel så i fortsättningen skyller vi på dem. Hello, my name is Emma, and I am a crisp addict. ;)

fiaelia sa...

Emma: haha. ja, för det kan ju aaaaldrig vara vår brist på karaktär? då låter knark i chipsen mycket troligare! :)