tisdag 3 augusti 2010

visa mig den människa

som inte blir knäpp i huvudet av det här. visa mig! jag är redo för hispan vilken sekund som helst. för det finns ganska många sätt att kombinera sisådär hundra tyglappar på ska ni veta. ohälsosamt många rent utav. jag lägger ut. jag lägger om. jag lägger rätt. ångrar mig. lägger om. lägger rätt. ångrar mig igen. lägger om. lägger rätt. lägger om. lägger mig?

7 kommentarer:

Mormor sa...

Resultatet är bara så bra...sy i hop här.

Linda sa...

håller med Mormor jag. bara att sy! hur fint som helst! (ja jag vill ha ett jag med)

Emma sa...

Oj jäklar vad fint. Hur gör man?? Beskrivning önskas!

fiaelia sa...

Barnets mormor: var bara tvungen att lägga om liiiite till. men nu är det sytt.

Linda: gjort! :)

Emma: man klipper lappar och syr ihop? :p

fia sa...

Tack för en bra inspirationsbild! Ikväll har jag klippt lappar, iofs större och färre än dina, men i alla fall. Till veckan hoppas jag på att sy ihop! Har du något tyg bakom?

fiaelia sa...

fia: jag har använt ett av "lapptäcksrut-tygen" till bakstycke (det blå/vit-randiga. när det är så brokigt kan jag tycka att det är fint att låta ett av tygen komma igen, annars använder jag ibland ett mjukt enfärgat jerseylakan som jag klipper sönder), sedan har jag den här gången fodrat (ibland syr jag dem som påslakan) med dubbelt lager av ett tunt, fleeceliknande tyg som blir alldeles lagom tjockt för ett babylapptäcke (och dessutom finns att köpa på Jysk för 12 kronor!). har en färdig bild jag kan visa! lycka till med ditt täcke! :)

fia sa...

Tack för bra svar. Jag ska börja sy ihop mina bitar ikväll, återkommer om jag har någon ny fråga. Vilket inte är helt otroligt.. :)