måndag 16 augusti 2010

hör inte på det örat

den här gången var det koppar.
men man kan inte annat än att älska det enkla, men lekfulla formspråket (Margot Barolo har designat Flora för Höganäs keramik). och för 19,50 kr/st går de nog att tränga in i skåpet?


Originalbilden är lånad från Höganäs keramik.

6 kommentarer:

pålandetpernilla sa...

ja,och vi tar gärna lite kaffe i dem när vi kommer på besök! ;)KRAM

Emma sa...

VA? Men vadå? Har du hittat dem så billigt?

S sa...

Man bara "Varför har ingen annan kommit på det där tidigare?"

fiaelia sa...

pålandetpernilla: ja, och du kommer ju så att säga samtidigt som leveransen så man kan säga att du kommer att vara med på premiären! :) KRAM

Emma: Kultur- och porslinsfestival på Rörstrands i Lidköping i helgen (såndär Iittala outlet och grejor där). jag tummade på dem där redan i somras för halva priset, men nu slog jag till via telefonbud. :)

S: precis! ända sedan jag såg dem första gången har jag gått och grämt mig över att inte JAG kommit på den där briljanta idén... ;)

ingvor sa...

Inser för sent naturligtvis att jag kunde gjort ett klipp där. Handlat betydligt flera för 19:- sålt dom vidare för 25!!! Kanske!
Men nu är man ju ingen Bert Karlsson precis så jag handlade bara till dej.

fiaelia sa...

ingvor: haha, nej hade du varit Bert Karlsson hade du köpt hela pallen på stående fot, krängt dyrt och sedan öppnat ett sommarland för vinsten. men så var ju redan den där idén med en åkattraktion som ser ut som varmkorv gjord och tja, då tycker iallafall jag att det inte känns så kul längre. så jag är nöjd med att du bara handlade till mig! TACK!