lördag 28 augusti 2010

på andra sidan loppis

uppe i ottan idag för att kränga större en del av vårt källarförråd. en spegel för en tjuga, regnställ för femton och småsmå bebisbyxor för en femma - skynda fynda gott folk!

rejäl kommers redan halv sju och lite mer feng shui i förrådet vid lunchtid. men också lite mer ynklig unge med oss tillbaka hem. febrig och sjuk och inte alls feng shui. så, den planerade kusindejten med nyaste kusinen ställdes in. synkroniserad kusinklädsel får vänta. Barnet stoppades om. lite Alvedon på det.

äh, den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge*.



* ja, så tänkte säkerligen också alla de där topparna i microfiber och tokigt mönstrade kjolarna som äntligen fick se dagens ljus och fick revansch på modescenen med nya ägare: den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

2 kommentarer:

pålandetpernilla sa...

trots så många mil emellan så tajmar de "sjukstuga" våra små godingar. Men Vera är redan piggare. så krya-på-dig-kram till O.

fiaelia sa...

pålandetpernilla: jamen, de har då en förmåga att tajma de två! O är fortfarande kinkig och behöver verkligen en krya-på-kram, hoppas Vera är piggelin nu! KRAM på er!