måndag 16 maj 2011

det onda med det goda

Barnet har fortfarande feber och är inte i skick att härja runt på något dagis i dag direkt. ringer förskolan på morgonen. inget svar. ringer lite senare. fortfarande inget svar. överväger att prata in på telefonsvararen (jamen, TACK alla högre makter att jag inte gjorde det!). äh, ringer lite senare. fortfarande inget svar. märkligt. men ringer om en liten stund igen då. nä, fortfarande inget svar. vilket datum är det nu igen? 16:e. hmmm, klingar bekant. och fortfarande inget svar. nähä. JAHA. antagligen för att förskolan är stängd för utvecklingsdag.
ANTAGLIGEN.

jag slapp ju gå dit och rycka i dörren och se dum ut i alla fall.
ingen feber som inte har något gott med sig, eller vad brukar man säga?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jasså är du en sån förälder. Trodde jag inte med den stora kalendern ni har på köksväggen! Som lärare och din svägerska är jag lite besviken fiaelia ;) men tur iaf att lillfisen hade feber så slapp du stå utanför och skämmas. Nu kunde du ju göra det lite i smyg och dolt från fröknarna på förskolan.

fru a sa...

always look on the bright side! då kan ni kurera er tillsammans, stackars fingret :( tack för kommentarerna som försvann sen, jag hann i alla fall se dem! kram

Marielle sa...

Ha ha! Det kan, som din "kompis" sa hända den bästa...

fiaelia sa...

Ulrika: och TUR att jag inte pratade in på telefonsvararen. TUR. :)

Fru A: hmmm, kan ha överdrivet det där fingret en liten, liten smula. men bara en liten. det är typ som nytt igen. tur, behöver alla krafter för att roa feberkinkisen! :)

Marielle: skrev jag att det var JAG som tog fel på det där? nejnej, det var naturligtvis min kompis! JAG skulle ALDRIG göra något sånt! ;)