tisdag 3 maj 2011

en rekonstruktion för damerna - varsegoa!

fastnade jag på någon bild i lördags? säkerligen.
såg jag ens en liten smula normal ut på någon av de två som fanns i min kamera? inte det minsta.

det var dock inte fotografens fel, skulle det visa sig. jag försökte nämligen rekonstruera det hela (allt för er!) och tja... nä. så inte fotografens fel. förutom nu då. nu blev det plötsligt i allra högsta grad fotografens fel. typiskt att man jobbar med amatörer.

hur som - klänningen mina vänner, nu fokuserar vi på den:
det är som sagt en slaktad spetsklänning med en puffig arm från H&M som liv och fodrad chiffong nedtill. mycket skickligt monterat av min mor (men må jag poängtera att jag skötte det mycket komplicerade slaktandet av H&M-trasan med endast en sprätt som verktyg!). jag skulle säga att själva klänningen blev typ exakt som på inspirationsbilden jag. och eftersom det här är en rekonstruktion så får ni tänka er att jag inte hade min vanliga, slarviga vardagsknut, utan fick håret uppsatt när jag var hos frisören med the bride to be och antagligen såg något piffigare ut. hårpyntet är dock detsamma, inhandlat på en marknad i London (och orka tänka att det är tårta på tårta med axelpuffen, jag gillar hårpynt!). sjalen är ett panikköp från H&M (när jag upptäckte att jag såg ganska mycket ut som Quasimodo med puckel på axeln när jag tog på mig min lilla sidenkavaj ovanpå axelpuffen) och nya nagellacket hann på!

12 kommentarer:

Anonym sa...

möcket möcket fint!

Mammalediga Ulrika sa...

Vi vet båda att det inte är en slump att du inte fastnade på någon rulle miss Gömma sig bakom kameran så jag slipper vara med! Synd det när du är söt som en sockerbit i sockerdricka :) Väldigt snygg klänning, bra jobbat Fias mamma A och till dig! Kram

Amelie sa...

Jag håller med Ulrika ;) Mycket vacker kvinna i mycket vacker klänning! Vill också ha en sådan! Kramar

fru a sa...

blev ju hur fint som helst! och guldstjärna till hårpyntet :)

Hanna sa...

jättefin! å hårpyntet!! skitsnyggt :)

Anonym sa...

funderar över sista bilden...är det en bäbismage där under? om inte så förlåt.

fiaelia sa...

Killmamman: möcke möcke tack! :)

Ulrika: äh, nu har jag ingen aning om vad du pratar om? men TACK snälla du! ♥

Amelie: tack! ♥ och synd att den inte är en storlek eller så mindre, då hade du fått låna any time! inte så ofta jag går i aftontoilette ju...

Fru A: jajamän, hårpynt = det nya svarta.

Hanna: mmm... hårpynt blir liksom pricken över i:et i dubbel bemärkelse!

Anonym: javisst är det typiskt? och bara på den sista bilden också! så himla klantigt att bli på smällen mitt under en fotosession... HATA när sånt händer. näääääää! skämt å sido. inga bebisar som i människobebisar i den där magen. men tackar som frågar! och jag lovar - du ska bli den första att få veta om jag kommer husera nån igen nångång! ;)

Amelie sa...

Vi är ju lika stora ungefär så pix pax att låna den någon gång! :D Kram

Emma sa...

High fashion! Fasen vilken pingla, tycker att både du och klänningen är ursnygga :)
Åter igen har du bevisat att du platsar i toppen av modebloggarna...
Välidigt bra gjort av mormor'n oxå!

Mormpr sa...

Nu måste jag få lämna in en protest!!! Är det nån som ska bli den första att få reda på att det huserar nåt människobarn i den magen igen så är det JAG, näst efter pappan då. Sen håller jag fullständigt med Mammalediga Ulrika om att du är söt som en sockerbit i sockerdricka.

Anna sa...

but I love it!
smashing!
och hårgrejset - bananas!
utropstecknen tog över! kalasfint!

Linda sa...

WOWOWOWOWOW! Vilken klänning! Hoppas verkligen att jag blir bjuden på liknande kalas någongång för då ska jag rippa den där idén rakt av. JÄTTEFIN är du!
fram för mer hårpynt, säger jag!