måndag 30 maj 2011

en machete, tack!

men ÅÅÅH! vad är grejen med att det är en freakin' DJUNGEL av utbud och tester och varianter och modeller och färger och hej och hå var eviga gång man ska köpa något ämnat för sin avkomma? låt mig ge några omedelbara exempel: köpa barnvagn? DJUNGEL. skötbord? DJUNGEL. bilbarnstol? DJUNGEL. skal-/vinter-/regnkläder? DJUNGEL. potta? DJUNGEL.

och nu senast: trehjuling - DJUNGEL.

det kom dock inte som en chock, har börjat ana ett mönster i barnfackhandeln. så ro hit en bättre djungelkniv, och det illa kvickt. behöver en stabil, liten och lätt, fin och färgglad trehjuling med flak och frihjul. SKA DET VARA SÅ SVÅRT? man undrar ju.OBS! trehjulingen på bilden har mycket lite med texten att göra. förutom det att den är just en trehjuling.

4 kommentarer:

Marielle sa...

Vi köpte en sjösala till vår lilla tjej för ett par år sedan, funderar på att köpa en till lillebror med när hans ben blivit tillräckligt långa ;-) Inte den billigaste, inte den fräckaste men klassiska och rejäla. De olika färgerna heter Sus, Dus, Tjus och Bus. Tjus är rosa och en sån har storasyster, Bus är svart och de andra vet jag inte vilken som vilken :-) Men fina namn är det i alla fall! Och fina i alla färger!

Petra sa...

Hmm ja det verkar inte lätt det där...

Kram!

Mormor sa...

En fråga till Marielle, har trehjulingarna frihjul? Till Fia, ibland får man faktiskt skita i utseendet (gul-röd-svart kanske inte är fy skam) och inse att det viktiga är att det passar Barnet. I bland måste man tänka på tekniken och hur lätta de är att "köra" och inte bara på skönheten. Men, men det är helt ok att provköra innan köpet.

Marielle sa...

Om man med frihjul menar att det går att trampa åt båda hållen, att man backar istället för att bromsa - så ja den har frihjul! ;-)