torsdag 12 maj 2011

saker som går emot mig just nu:

1. Blogger är ur funktion var ur funktion när jag ville skriva det här. bara det. jag behövde kanalisera lite frustration genom att blogga och då fungerar inte ens det? ni börjar fatta vidden av det hela va?

2. jag spenderar i runda slänga hälften av min dag med att vänta på min dator (som egentligen inte ens är min dator. herrejisses, don't even get me started om vad min dator pysslar med). det är ganska många timmar av mitt liv som försvinner genom att jag stirrar ut i luften och trummar med fingrarna (mot slutet av dagen mer hamrar frustrerat på tangentbordet med galen blick). jag var och tittade på en ny dator men gick typ i personlig konkurs bara av att kliva in i butiken. och jag blir ju inte rikare av att hålla femtioprocentig arbetstakt direkt. moment 22!

3. min cykel gick sönder häromdagen. pangbomkrasch så smällde det till och framhjulet tvärnitade och vägrade att rulla mer. jag fick bär-släpa den (och mina hundra väskor och tunga kassar) till närmsta cykelställ och lämna den där.

4. och sedan fick jag gå fortfortfort genom hela stan i mina sandaler och fick blåsor UNDER fötterna. orättvist!

5. förra årets nässelutslag av sol och värme är tillbaka. med råge. herrejisses, det räcker att SMHI förutspår vackert väder för att min hud ska blossa upp på ett mindre attraktivt sätt. min enda räddning hitintills i livet har varit de veckor på året då jag är sommarsnygg, och inte ens det får man ha kvar längre alltså. är så upprörd att jag ska uppsöka vårdcentral i eftermiddag, och jag uppsöker i stort sett aldrig vårdcentral. mycket för att tiden faktiskt läker de flesta sår och mycket mer för att jag sällan blir annat än mer upprörd av att gå till vårdcentral (inget ont om läkarkåren, men hundra år av studielån för att säga självklarheter och inte ha några vettiga svar? kom igen!). antagligen kommer det vara fallet idag också. jaha. ser väl fram emot ett liv i en källare nånstans då. har hört att det finns en som står tom i Österrike nowadays.

6. Blogger var FORTFARANDE ur funktion när jag ville skriva det här för andra gången.

7. varje kväll försöker jag blunda och tänka att när jag tittar igen ska lägenheten vara städad, tvätten tvättad och hunden borstad och kammad (med mera). fungerar aldrig.

8. det här tangentbordet är hopplöst. det är ett sånt där man hela tiden kommer åt hemliga knappar som gör att muspekaren flyger hej vilt över fönstret. än är den här, än är den där och min text blir helt obegriplig. hur många gånger till jag pallar att flytta tillbaka muspekaren innan någon bör komma med en tvångströja: INGEN.

jag ger upp.

6 kommentarer:

Petra sa...

NÄJJE! Ge inte upp!

Det var många saker på en gång och Jag skulle bli galen.

Men.

Du beskriver det på ett underbart sätt! Som alltid. Så jag förstår din frustration. Helt och hållet.

KRAMPÅRE!! <3

Petra sa...

Ps. Blogger tvärvägrade låta mig lämna en kommentar... så jag kände lite av din frustration en stund.

KRAM

Anonym sa...

Jag.Älskar.din.blogg. Nu låter jag kanske liiite väl exalterad, men sedan jag hittade hit via en länk någon gång i vårvintras så läser jag den varje dag. Och njuter lika mycket av ditt språk och din humor och dina bilder varje gång. Tack!

Lisa K

Emma sa...

1. redan här tycker jag det känns orättvist.
2. skit. HATAR att behöva vänta på datorer.
3. men va fan??
4. här vet ju orättvisan uppenbarligen inga gränser
5. fattar helt vad du menar om VC. en gång sökte jag för eksem, och då blev jag uppropad av doktorn som "är det eksem?" jag bara "Nej, jag heter emma"...
vila huden lite ska du se att du kommer bli brun och fin sedan...
6. men åååh
7. varför funkar aldrig det?? vad är det liksom?
8. kanske kan vi starta en insamling till dig, om alla som besöker din blogg lämnar en krona var varje gång de går in kommer du snart ha en ny dator...


Men du, jag vet att du inte kommer ge upp. För du är grym och om du gav upp skulle du kanske inte ha kvar bloggen och då skulle min vardag vara lite blekare och tråkigare.

HEJA DIG FIA!!!

KRAM

Mormor sa...

Behöver inte lämna någon egen kommentar. Bara att helt o fullt hålla med Emma, trogen kompis det. Och jag vet ju också att du aldrig ger upp och att du är den bästa bloggaren. Du (be)skriver så fantastiskt bra och målande så jag känner mig helt närvarande (hittar inte riktigt de rätta orden här men du förstår vad jag menar) och kan se allt framför mig. Jag har har faktiskt varit inne på rätt många bloggar så jag har nåt att jämföra med. KRAM!!!

fiaelia sa...

åh ♥ er fina ni!
och Lisa K: jag. älskar. din. kommentar. tack ska DU ha!
KRAM på er