onsdag 26 januari 2011

Åhléns ser dig?

Lisa visade en kuddröm häromveckan. och jag föll pladask. ojojoj, som jag föll pladask. på det allra mest ocharmiga, materialistiska sättet. men besinnade mig. jag menar; hur många kuddar kan en lägenhet behöva? egentligen?

idag mejlade Åhléns mig.
meddelar att jag får 20% rabatt. 20% rabatt på just kuddrömmen.
herrejisses. nu är jag sådär ocharmigt materialistisk igen. tänker att min lägenhet nog är en kudde kort ändå. alldeles säkert.

och sen är jag lite rädd. är Åhléns marknadsavdelning synsk?

8 kommentarer:

Maria sa...

Om det är någon som kan sy en sån där så är det väl du?
(om inte annat kan du ju alltid hävda att du faktiskt HaR sytt den. om någon nu skulle tycka att hemmet plötsligt innehåller för många kuddar. som om det ens var möjligt liksom.)

Kram

Petra sa...

Jag lovar att man inte kan ha för många kuddar! (försöker övertyga mig själv):)
När Lisa visade upp kuddrömmen i bloggen hade jag precis köpt med mig en av dessa rutiga och även en randig... nu undrar jag bara: Vart ska vi nu sitta när soffan bara består av kuddar?
Ser att även jag fått mailet från Åhlens. HUR ska detta sluta?!

KRAM

Linda sa...

den är SÅ fin! tänker att mitt vardagsrum verkligen behöver den!

fiaelia sa...

Maria: sant. det är ju inte raketforskning direkt. MEN de har ju gjort det så BRA! tror starkt på alt. 2: HÄVDA att jag gjort den själv! ;) KRAM och tack för tipset!

Petra: herrejisses, det finns inga begränsningar på hur många ställen man kan placera kuddar på! soffan är bara ett alternativ! när den är full (det märker man som du säger på att man har svårt att hitta en lagom stor yta för sin rumpa) då är det bara att fortsätta och strössla dem i fåtöljer och på sängar! kökssoffor? golv? kör, bara kör! :D
KRAM

Linda: tror att de flesta rum behöver den där faktiskt. :)

Krutrut-Lisa sa...

Man kan ju faktiskt byta kuddar ibland... det förändrar rummet. Sen blir man sådär barnsligt glad av att dessa rutor. Finge det vara namnet, RUTigt...

Kram LISA

mailamigmailamigmailamigmailamig... jag blev ju nyfis nu på vad du undrade.

Bylundsdotter sa...

Nya sortens direktreklam... riktade mail med erbjudande om precis det man behöver :) Inte dumt! Och ja, man kan bygga kuddtorn i värsta fall! :)

fru a sa...

ah, det är DET man ska använda den där rabatten till!!! tack Fia! /pladask också

fiaelia sa...

Krutrut-Lisa: eller så kan man bara leka att man bor i typ sagan Tusen och en natt och fullkomligt dränka lägenheten i kuddar. eller hur? ;)

Bylundsdotter: kuddtorn! där har vi det!

fru a: ja, det är det va?!? :)