onsdag 16 mars 2011

är det nu man vilar då kanske?

idag har jag och Barnet hängt på förskolan hela förmiddagen, lekt ute, lekt inne, delat med oss, kramats, klättrat, sprungit, tröstat någon som ramlat och slagit sig, sjungit födelsedagssång för ett födelsedagsbarn, ätit gigantiskt fruktfat och känt gudomliga dofter från köket där lunchen kockades ihop strax innan vi gick hem. och nu, nu är jag redo för den där vilan de utlovar mitt på dagen.

dagis alltså. herre. jisses.
all min respekt till landets förskolelärare!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Visst har de vilostund efter lunch? Min kompis Robban fick ligga på en tjock madrass och vila med en massa barn omkring sig i en solfjäder efter lunchen... Han var alltid sist att vakna. Än idag brukar han prata om det som det bästa jobb han nånsin haft.

fiaelia sa...

hundenebba: visst vilar de! men vi har inte kommit så långt i inskolningen än, utan får snällt gå hem innan lunch. känner mig snuvad på konfekten. ;)

Emma sa...

Det verkar vara ett alldeles underbart ställe det där. Funderade just på om mattanter fortfarande existerar...eller om alla barn får mat från ett centralkök (halvfabrikat framför allt). Blir alldeles varm i hjärtat av att veta att barnen får hemlagad mat, säkert med massor av kärlek tillsatt!

Härligt ställe för Barnet (och mamman under inskolningen) att hänga på på dagarna.

Petra sa...

Åh vila vill jag också ha på mitt jobb :)

KRAM