lördag 5 mars 2011

kom och köp konserverad gröt!

annan bra grej: jag har fått meddelat från flera håll under veckan att böckerna finns. de finns! paw rihk-titt! inte bara på min dator. eller på en båt på ett hav nånstans. de går att köpa! folk har köpt! (ok, mest min mamma men ändå) själv tänker jag få mig några exemplar jag och skulle ni nu sitta där ute och tänka att det trots allt låter lite orättvist, så tänkte jag lotta ut två stycken här på bloggen så fort jag får hem dem. för att ni verkar vara så hemskans trevliga allesammans som hänger här. missa inte det hörrni! kostar gratis!

böckerna finns att köpa på till exempel Bokus eller Adlibris.

16 kommentarer:

Anonym sa...

å, jag ska köpa dem asap!

Annelie sa...

Har redan beställt dem till mina tjejer. Nu väntar vi & längtar efter det där bokpaketet som kommer lastat med en hel drös nya djur.

Petra sa...

Hihiii!!! JAG SÅG DEM! :) I går stod jag och bläddrade bland barnböckerna i bokhandeln, plötsligt ser jag din fiiina bok. Den lös och nästan skimrade där den stod med sina vackra färger. Jag var bara tvungen att ta en bild med mobilen så jag kunde mmsa den till dig och visa. Kom sen på att jag inte har ditt nummer juh! Haha! Jag har beställt på nätet eftersom det är en perfekt present till Stefans systrar eftersom båda två alldeles jättesnart får barn. Det gäller att vara ute i god tid :)

KRAM!

Karin sa...

Hej Fia.

Din finna bok såg jag idag i skyltfönstret på Bokskåpet göteborgs bästa barnboksaffär. Dom hade också lagt fram den på ett bord där de bara låg fina leksaker runtomkring. Ägarinan sa att det är en underbart fin bok och hälsade lycka till.

Kramar Karin och Molly

farmor sa...

Äntligen... och så Roligt att detta, Ditt stora Projekt, nått fram till bokhandelsdiskarna!!
Lycka till!!

Amelie sa...

Skönt att O är hemma igen! Vi har tänkt mycket på er. Har som sagt redan beställt böckerna och snart beställer jag några till eftersom Emils syster snart får barn :) Massa kramar till er! Ps. ska hålla utkik på tv:n imorn och se om jag kan se någon skymt av J!

Caroline sa...

Men å - de där måste jag ha! Jag tror jag köper dem om jag nu mot förmodan inte vinner (sist jag vann var väl en julbock i trä när min bror gick i sjöscouter för ... 27 år sedan?).

Mycket spännande att se, visste inte alls att det var på gång.

sara sa...

åh.. hoppas jag vinner. lillkillen skulle älska dom. superfina. du är duktig du!

liten sa...

Böckerna ser finfina ut! Gillar även bilderna i din blogg, väldigt fina!

Mormor sa...

Jag vill vara med i utlottningen för även mitt inköpskonto är begränsat. Fast jag har betällt en hel packe böcker så kommer de inte att räcka. Till de som bett mig beställa är det ok. Men har jag ju beställt till flera personer som jag vill förära dessa böcker och de har en tendens att öka i antal, personerna alltså. Skönt att Barnbarnet kryar på sig, längtar så otroligt mycket. Håller tummarna i morgon för startnr 15537. Kram

fiaelia sa...

Killmamman: yey! :)

Annelie: jisses, vad läskigt ändå. hoppas ni gillar!

Petra: nähä, gjorde du?! coolt! måste också gå till en butik så snart kräk-karantänen är över! KRAM

Karin och Molly: vad roligt att höra! hoppas allt är fint med er! KRAM

Barnets farmor: ja, det är spännande!

Amelie: tack fina ni, O blir piggare och piggare! hoppas ni har det fint i Sthlm och att vi ses snart! KRAM

Caroline: men någon gång vinner man, håll utkik efter tävlingen!

Sara: jag hoppas snart ha mina ex (eller kommer jag vara sist att få se de färdiga böckerna?!), då blir det tävla av!

Liten: åh, tack! verkligen!

Barnets mormor: även storkunder får tävla, så missa inte det! :)

Linda sa...

klick klick!
och så klart ett jättegrattis till att det äntligen är alldeles alldeles på riktigt!
KRAM!

Emma sa...

Så klart kommer böckerna inhandlas även till det här hemmet. Om inte allt för lång tid kommer det ju finnas en liten här som så klart måste få lära sig om både vilda och tama djur!

Du rockar!!!

Anna sa...

köpt var'e här!! :)
duktiga du!

Mormor sa...

Min jobbarkompis berättade idag att hon var i bokhandeln för att köpa en Max-bok i present till ett litet barn. Bredvid låg Min bok om vilda djur av Fia Eliasson så det blev två böcker i present. Kul!!!

Krutrut-Lisa sa...

Jag har köpit dem. För att du är min Fia. Så jag var tvungen. Fanns liksom inget annat. DU är bäst!

KRAM