tisdag 15 mars 2011

mina damer och herrar, vi har en tävling att slutföra!

ibland är att-göra-listan så lång att hjärnan känner sig nödgad att gå så fort att kroppen inte hinner med att verkställa allt hjärnan kommer på. alla tankar liksom fastnar i något kösystem och det blir kaos. någon tränger sig före, tumult i ledet och jag måste gå in och bryta. vem var det nu som var först? seså, ordning i ledet igen! men när jag är klar har jag än mer bråttom och måste spruta ut idéer som aldrig förr och rätt snabbt blir det kaos igen. tankar som springer runt, runt, runt och som inte vet var de ska ta vägen också måste jag leta rätt på dem alla och ställa dem där i kön igen. och så håller det på tills jag hittar mig själv framför datorn med en vante, en mockasin och en tub räkost i handen och ritar något blått som skulle vara rött och jag har inte en janne om vad det var jag skulle göra egentligen.

i dag är det lite så, men ni kan väl tävla lite mer så länge?
också bestämmer vi att jag drar vinnarna efter midnatt nån gång, ok?

(och brasklapp för att det kanske blir efter midnatt som i när det blivit ljust igen, utifall jag skulle hinna dö tröttdöden innan klockan slår tolv. men man vet aldrig. oavsett; fram till kl. 24 idag kan ni tävla!)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Spänningen är oliiiidlig!

M som i Mari

Mormor sa...

Jättefin beskrivning på hjärnans aktivitet kontra kroppens förmåga att verkställa. Just så känner jag mig så gott som varje dag men jag har då aldrig kunna sätta så fina ord på det. Tack o kram

Emma sa...

Å jag vet precis hur det känns jag oxå. Bästa boten är en springrunda (eller gå fungerar också för den delen) i härligt vårväder... Åsså kan man ju göra listor, jag älskar att göra listor!
Det är tur att det kommer mer tid när man har ont om den...